Allt för din fastighet !

 

 

 

Hyresvillkor

Bilder

Filmer

 

 • Markarbeten

  Vi har en Avant 520+ , årsmodell -03. Fördelen med just vår maskin är att den är lätt (910 kg utan redskap) , fyrhjulsdriven , midjestyrd med breda däck och gör mycket lite åverkan på underlaget där den rör sig , till skillnad mot en glidstyrd maskin , typ Bobcat. Lättkörd och stark , men med små mått , som gör att den tar sig in och fram på de flesta ställen. Med en totalbredd på 1 m tar den sig in i de flesta djurstallar. Den är utrustad med teleskoputskjut och har en lyfthöjd på 2,82 m.

  Redskap som finns idag är :

  Krokodilgrep (För bl.a utgödsling , köra ris , ensilage , lasta ved , etc...)

  Grusskopa samt planeringsskopa

  Avvägningsbalk (För att jämna ut och planera underlaget , tex anlägga gräsmattor , grusgångar , infarter , gårdsplaner , förbereda för marksten , etc...)

  Pallgafflar

  Snöblad 165 cm (213 cm med påmonterade vingar ) med hydraulsväng

  Klippaggregat 120 cm

  Grävaggregat Avant 210

   Behöver ni hjälp med utgödsling , planera ut gräsmatta , gårdsplan , köra ut matjord , snöskottning , gräsklippning , köra in ved , grävning av trädgårdsdammar , flytta eller gräva upp buskar i trädgården , avschaktning av jord innan gjutning av platta , grusning av gårdsplaner , trädgårdsgångar , dränering o nergrävning av kabel , etc., så kontakta oss.

   

   
 • © 2011 SEoS.n.nu. Alla rättigheter förbehållna. Design by parker ehret

   
  Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)