Allt för din fastighet !

 

 

 

Hyresvillkor

Bilder

Filmer

 

 • Städning och fönsterputs

  Vi erbjuder er professionell städning till ett bra pris ! Ni kan utnyttja ROT/RUT-avdraget och betalar endast halva summan av vad det kostar. Avdraget görs direkt på fakturan , så det blir inget merarbete för er del. Max avdrag är 25 000 kr/person och år enligt 2018 års regler.

  Vi skräddarsyr er städning , så den blir som NI vill ha den !

   

  *Hemstäd

  *Storstäd

  *Byggstäd

  *Flyttstäd

  *Dödsbostäd

  *Kontorsstäd

  *Butiksstäd

  *Fönsterputs

   Vi använder helst er dammsugare vid hemstädning , för att inte dra runt bakterier och allergier mellan olika boenden.. Vid byggstäd , flyttstäd , etc , så använder vi givetvis våra egna maskiner. Vid städning av biutrymmen (ex. garage , förråd , balkong , etc) görs endast en grundlig avsopning av golvet , samt at vi tar bort löst sittande smuts från väggar och tak(spindelväv , damm , etc) om inget annat överrenskommits.

   

  Hur går en hemstädning till ?

  Vi bokar gemensamt en tid då vi kan träffas hos er och ni berättar vad ni vill ha gjort. Vi tittar runt i huset/lägenheten och försöker i möjligaste mån att uppskatta tiden det tar att utföra städningen och ni får en uppfattning om vad priset kommer att bli. Vid återkommande städ , så "städar vi upp" huset/lägenheten första gången. Vi går igenom allt extra noggrant , för att underlätta vid efterföljande tillfällen. Det tar lite längre tid , men den tiden kommer snabbt att tjänas in igen vid återkommande städ och ni vet att det är riktigt rent i varje skrymsle och vrå. 

  Vi går igenom vad ni behöver göra innan vi kommer , för att underlätta städningen för oss.

  Prisexempel : För en lägenhet på 75-100 kvm tar det ca 1-1,5 tim för 2 personer att utföra en normal hemstädning med 2v intervall. Då får du kök o toalett skinande rent , övriga boytan dammad , dammsugen och moppad. , Dörr o fönsterfoder torkas alltid. Det är du som betalar för tiden och du kan när som helst byta ut något moment i städningen mot ett annat , tex hoppa över toalett en gång , för att istället få ugnen rengjord. Detta skulle kosta dig 450-675 kr / tillfälle. Vi tar ingen extra kostnad för att t.ex byta sängkläder , utan det du betalar för , är tiden det tar.

  Vi försöker alltid återkomma med samma personal till varje kund , i den mån det går !

  Vid flyttstädning lämnar du över ansvaret till oss ! Om besiktningen mot förmodan skulle ha ngt att anmärka på , så åtgärdar vi det självklart omgående utan någon merkostnad. Det är vårt ansvar , att du lämnar ifrån dig ett grundligt rengjort boende ! Vi har varit igång på fulltid sen April 2014 , har gjort en bra bit över 700 flyttstäd(Juni -19) och har hittills bara fått ngt enstaka nedslag ! Det är ett mycket bra betyg , då besiktningsmän vet vart smutsen brukar finnas och var det brukar missas.

   

  Fönsterputsning !

  Den vanligaste frågan vi får är hur lång tid det tar att putsa ett hus eller en lägenhet , men det är nästan omöjligt att svara på.

  Som jämförelse kan vi ta en kund i Trekanten som vill ha sitt nybyggda 1-plans hus putsat 2 ggr/år. Nya stora isolerglasfönster , stort skjutparti mot en altan , totalt ca 20 fönster. Det huset putsar vi på ca 1,5 tim.

  En annan kund i Kalmar bor i en 3-rums lägenhet , har 5 kopplade äldre fönster. Färg lossnar , kitt lossnar , låsning för persienner saknas , så de måste hållas ut när man putsar , etc....samt 1 altandörr i samma skick. Den lägenheten tar oss oxå 1,5 tim att putsa.

  Om du dessutom plockar undan för oss , så vi lätt kommer åt , så tar det såklart mindre tid.

  Vi torkar alltid av all målning runt fönstret , både på in o utsida , samt fönsterblecket.

   

  Vi har nu även utrustning för att tvätta fönster på riktigt höga höjder med Ultrarent vatten ! Dina omöjliga fönster , är inte längre omöjliga ! Vi slipper balansera på stegar , det går mer än dubbelt så fort o med ett väldigt bra resultat !

  Separat prissättning för fönstertvätt med Ultrarent vatten.

   

       Vi gör det , som andra städbolag debiterar extra för. Allt ingår !

   
 • © 2011 SEoS.n.nu. Alla rättigheter förbehållna. Design by parker ehret

   
  Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)